Over ons

Bij De Klaarbeek serveren wij zowel lunch als diner. Of het nu gaat om een uitgebreid drie- of vier gangen menu of u snel een goede maaltijd wilt eten. Onze keuken streeft er altijd naar om lekkere en mooie gerechten te serveren. Dit doen wij door verse ingrediënten te gebruiken en alles vers te bereiden. Bekijk onze menukaart direct hier op onze website.

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet en een frisse salade, zo hoeft u nooit met honger naar huis te gaan. Een aanrader op onze kaart is de Proeverij ‘De Klaarbeek’, hierbij kunt u alle voorgerechten proeven en dit wordt geserveerd op een etagère zodat het ook erg leuk is om te delen!

Over ons

Cafe

Even bijpraten met vrienden, even bijkomen in het weekend of gewoon even lekker ertussenuit. In het Café van De Klaarbeek heerst een ongedwongen sfeer en is iedereen welkom. Met een drankje loungen in onze banken, even bijpraten onder het genot van een kopje koffie of lekker één van de speciaal bieren proeven aan onze bar. Het kan allemaal bij het Café van De Klaarbeek.

Bij De Klaarbeek kijkt u live sportevenementen of kunt u een potje darten bij ons dartbord. Zo kunt u met vrienden Max Verstappen zien winnen, of kijken wie het eerste een 180 gooit. Ons café is geopend op woensdag en donderdag geopend van 14:00 tot 01:00 en op vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 01:00.

Cafetaria

Liever snel iets eten?

Ook dat kan bij ons, De Klaarbeek beschikt over een snackbar, ondanks de snelle hap wordt u hier net zo gastvrij ontvangen als bij ons restaurant. En op vrijdag... dan is het kibbeling dag, 500 gram huisgemaakte kibbeling voor maar €9,95!

De snackbar is geopend op woensdag en donderdag vanaf 14:00 tot 21:00 en op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12:00 tot 22:00

Contact ons

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Contact ons